Sluiten

Productomschrijving

Deze uitbreiding op het succesvolle rollenspel 'De Weerwolven van Wakkerdam' bevat liefst 9 varianten en 5 nieuwe karakters, die het basisspel een compleet nieuwe impact geven. 36 gebeurteniskaarten zorgen ervoor dat het spel zich elke keer anders ontwikkelt. Zo vind je bijvoorbeeld de variant Maneschijn, waarbij je buiten in een magische ambiance speelt.

In Dorpen spannen samen kun je zelfs met 200 personen tegelijk spelen. 'Hij is het zeker niet!' verandert het kiessysteem en bij de variant Dubbele 'ik' heeft iedereen een tweede persoonlijkheid. En dan hebben we het nog niet eens gehad over De sprekende muur, Oogstfeest, De zwarte pest, Lycantropische besmetting en Volle Maan Ook de nieuwe karakters zorgen voor nieuwe invloeden. Zo wordt de dorpsgek gedoogd, maar niet serieus genomen en wordt de zondebok bij onduidelijkheid geëlimineerd. De dorpsoudste wordt pas uitgeschakeld als de weerwolven hem twee keer te grazen hebben genomen.

Let op: Volle Maan in Wakkerdam kun je uitsluitend spelen in combinatie met het basisspel 'De Weerwolven van Wakkerdam'!

Toon meer

Specificaties

Merk
999 games
Leeftijd
10+
Duur
45 min
Aantal spelers
8 - 18

Toon meer

Reviews

0 from 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

De weerwolven van wakkerdam - Volle maan in wakkerdam
€ 10,99
De weerwolven van wakkerdam - Volle maan in wakkerdam
Toevoegen aan winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking