Sluiten

Productomschrijving

Je begint in dit spannende geheugenspel onderaan de trap en probeert als eerste boven te zijn. Het oude spook dat in de top van de toren woont, verandert jouw pion echter in de loop van het spel in een spook, zodat je goed moet onthouden waar je pion staat. En dat is nog niet zo eenvoudig, want die wisselen nogal eens met elkaar van plaats.

Als je aan de beurt bent, gooi je met een dobbelsteen en verplaats je jouw pion zoveel velden als het aantal ogen dat je hebt gegooid. Gooi je een spook, dan verander je één van de pionnen in een spook. Zijn alle pionnen in spoken veranderd, dan verplaats je bij het werpen van een aantal ogen een pion naar keuze, hopelijk die van jezelf! Gooi je een spook, dan verwissel je 2 pionnen (spoken) naar keuze van plaats.

Bereikt een pion de bovenste trede, dan kijk je onder het spook welke pion zich daar bevindt. De eigenaar van die pion heeft gewonnen!

Spokentrap is een spannend geheugenspel voor kinderen, waar ouders met veel plezier kunnen meespelen. Het stevige, houten speelmateriaal en het grote speelbord werken zeer sfeerverhogend!

Inhoud:

  • 1 speelbord
  • 4 houten spoken
  • 4 houten kinderen
  • 4 houten schijven
  • 1 speciale dobbelsteen
  • De spelregels

Toon meer

Reviews

5 from 5Based on 1 reviews
Schrijf je eigen review
5 from 5
Heel leuk en grappig spel! Dit is het lievelingsspel van mijn kinderen van 5 en 7 jaar! Ook leuk om onder volwassenen te spelen
Gepost door: Brenda op 27 Maart 2021
Spokentrap
€ 29,-
Spokentrap
Toevoegen aan winkelwagen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »